Kali blog overzetten (6525 km)

Lange tijd heb ik een km-stand blog van kali onder pmwiki gedraait. Met alle voor en nadelen. Nu is het moment om kali-blog over te zetten naar een echt blog hier in deze wordpress installatie. Het volgende item zal dan ook echt iets over Kali en zijn berijder gaan vertellen. Je moet toch ergens beginnen en dan het liefst met iets nietszeggends als een startbericht.

De oude berichten zullen als pagina’s toegevoegd worden per 1000 km.  Dit is veel werk, met koppelingen die gemaakt moeten worden naar veel gallerijen ed, dus dat zal een tijdje duren. De snelkoppeling kali.fali.nl zal dan ook binnenkort naar de categorie link kali binnen de wordpress installatie verwijzen.

Dit bericht is geplaatst in Kali met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *