8000 km (145000 km)

Zo het wordt nog eens wat, met die kilometers van mij. Alleen op de 50/50 heb ik meer kilometers gereden. Zo’n 10.000 km. Mijn voornemen om de standen wat vaker te posten. Enerzijds zal het wel ego zijn, anderzijds is het een handig. Ik kan dan nauwkeuriger zien hoe veel ik ongeveer rijd.

Natuurlijk is zo’n kilometerstand erg onnauwkeurig. We houden ons vast aan een metertje, een ingevoerde omtrek van de band, die ik niet zelf gemeten, maar berekend heb. Wissel soms een bandje zonder dat ik precies weet hoe de omtrek verandert. Maakt niet uit. 😉

 

Dit bericht is geplaatst in Quest 1 met de tags , , , . Bookmark de permalink.

0 reacties op 8000 km (145000 km)

 1. Marc schreef:

  Hoi Hans,

  De onnauwkeurigheid en het moeten bijstellen na bandverandering waren voor mij enkele van de redenen om de standaard (bekabelde) fietscomputer in mijn Quest te vervangen door een GPS-gestuurde fietscomputer (ik koos voor de Garmin Edge 200). Hoofdreden voor mij was dat het kabeltje al voor de tweede maal versleten was, en dat ik nu mijn ritten makkelijk en mooi kan delen via de portal van Garmin. Enkele nadelen van de GPS-versie is dat ik hem een enkele keer (na een pauze) vergeet direct weer aan te zetten, en dat de batterij na pakweg 500 km weer opgeladen moet worden.

  Groet, Marc

 2. Marc schreef:

  Hoi Hans,

  De onnauwkeurigheid en het moeten bijstellen na bandverandering waren voor mij enkele van de redenen om de standaard (bekabelde) fietscomputer in mijn Quest te vervangen door een GPS-gestuurde fietscomputer (ik koos voor de Garmin Edge 200). Hoofdreden voor mij was dat het kabeltje al voor de tweede maal versleten was, en dat ik nu mijn ritten makkelijk en mooi kan delen via de portal van Garmin. Enkele nadelen van de GPS-versie is dat ik hem een enkele keer (na een pauze) vergeet direct weer aan te zetten, en dat de batterij na pakweg 500 km weer opgeladen moet worden.

  Groet, Marc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *