cv 2009 toekijken vanaf internet

Dit jaar niet naar CycleVision. En dat valt me behoorlijk zwaar. De eerste foto’s staan al op i nternet, te vinden via het geweldige ligfietsplaza. Ze doen pijn aan mijn ogen. De duo-quest, het nieuwe type vm.nl velomobiel, de andere nieuwe fietsen, de mensen, het niet weerzien van de speakers, Sherri, Brechtje en Elieke en de andere vrijwilligers.  Kevin niet zijn wedstrijd zie doen in zijn Alleweder. Ik vind het allemaal een gemis.

CycleVision2009vierkDe reden is in eerste instantie een verhuizing, maar nu vooral een gekneusde rib na een ongelukkige val op het strand, afgelopen weekend. Ik verbijt de letterlijke en figuurlijke pijn en ga lekker foto’s kijken. Veel plezier allen op het leukste ligfiets-feestje van de wereld!

Dit bericht is geplaatst in blog, CycleVision, Ligfiets met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *