Zitting eindelijk goed (6663 km)

Met 2 deurstoppers er voor gezorgd dat de zitting niet meer doorzakt. Geweldig simpele oplossing die zich weliswaar nog moet bewijzen in de komende kilometers, maar ik denk dat het een blijvertje is. het grappige is dat ik nu iets hoger zit, het zitje is immers wat vlakker. Dit voelt inderdaad veel meer als de zitting zoals ooit in een testrit gevoeld. Het wordt wel allemaal weer zwaarder. Ach, het schijnt de nieuwste Quest volgens berichten op de mailinglijst ook te zijn. Ik doe gewoon mee in een trend. 🙂

[singlepic id=203 w=320 h=240 float=left]

Dit bericht is geplaatst in Kali met de tags , . Bookmark de permalink.

0 reacties op Zitting eindelijk goed (6663 km)

  1. Cees schreef:

    Goeiemiddag Hans,
    Heb wat lopen monteren met wat video clips Hier zit ook een stukje video van jouw tussen (die tip kreeg ik van Ten Geerooms) via http://wieringer-velomobiel.blogspot.com/2009/02/baanfietsen-met-liggers-en-velomobiel.html op de een of andere manier is dit hetopstart beeld van dit youtube compilatie filmpje. Hoop dat je er geen moeite me hebt (wil geen kwade gezichten) anders zal ik het veranderen maar ben geen “hoog vlieger hierin” met vriendelijke groeten Cees.

    • lighans schreef:

      Geen probleem, wel een beetje trots eigenlijk. Moet ik nu al die mensen vragen of ze op de video willen. 🙂 Nee, gebruik maar, link evt naar het orgineel. Ach, we zijn geen engeltjes toch, zoals wim schermer op je blog doet suggereren? Mocht je er geld mee willen verdienen, dan wordt het een ander verhaal. Wil trouwens een soort creative commons aan mijn beelden en verhalen hangen, die komt nog wel en is het gezeur in 1 keer over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *