Nieuwe Kali, eh Q1

Het is er toch veel eerder van gekomen dan ik dacht. Een vervanger voor Kali. De kinderen noemen hem “nieuwe Kali”, de nickname zeg maar. Ik heb besloten hem Q1 te noemen. Grappige is dat je in het Engels uitspreekt als Queen, dus rijd ik weer in een vrouw. 😉

De foto spreekt denk ik boekdelen. Let op de mondhoeken. Foto’s zullen vast volgen. Maar ik heb ook een voornemen om niet te veel over Q1 te bloggen. Kali-blog is flink uit de hand gelopen in de loop der tijd en ik wil een beetje afkicken. Een nieuwe fiets is dan een goed moment. Mailinglijst en twitter zullen de media zijn waar vast iets te vinden is over de belevenissen van mij met deze Quest. Het album wordt vast wel bijgevuld. Maar verwacht er niet te veel van. Enige bescheidenheid is ook op zijn plaats. Mijn voorgangers hebben 137000 km gereden met de fiets in 10 jaar. Dat is bijna 14000 km per jaar. Ik zal er beduidend minder mee fietsen. Bastiaan noemde het al: “de fiets doet het wat rustiger aan, een soort pensioen.” Zo zal het wel zijn voor de fiets. Ik denk dat ik meer zal fietsen dan met Kali. Of ik dat waarmaak zullen we meemaken.

Meer foto’s van de koop op welmers.net.

[nggallery id=30]

Dit bericht is geplaatst in Kali, Ligfiets met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *