Kali is een oldtimer geworden, LICHT (7130)

Tja, omdat je nooit zeker weet wanneer zo’n fiets precies is gemaakt -Bram Moens zelve zei 1984, zonder verder woorden vuil te willen maken- denk ik dat ik met behoorlijke zekerheid kan zegen dat Kali geboren in 1984 nu in 2009, 25 jaar oud is geworden. Bovenstaande zin is zowel blog technisch te lang als nodeloos ingewikkeld, dus laat ik hem staan. 🙂

Om dit te vieren en omdat het ongeveer sinds het kapot gaan van de eerste achterlicht op mijn te doen lijstje stond, heb ik ook het achterlicht gekoppeld aan de accu. Geen gezooi meer met batterijen die geen goed contact maken of een erg vaag klein lampje voor een iets te snel projectiel. Nee nu 5 SMB lampjes op een stripje die afkomstig is van een Audi. Ze zijn al rood van zichzelf, zo was dan ook ooit het idee om ze zonder reflector te plaatsen, maar de spreiding van het licht is dan toch minder. Dus de oude Action lamp opengeschroefd, gat geboord, draadje gekoppeld, printplaatje aan draadje gelast et voila…. het werkte na een aantal keer hoofd stoten en opnieuw proberen. Print is vastgeplakt met Bison Kit Mega Super Power (ofzo) en ik ben benieuwd of het houdt. Morgen gaan we het ervaren. Hopelijk is het donker. 😀

In het verlengde van deze zichtbaarheidsactie ook reflectie materiaal (kleur rood) geplakt op de achterkant en achter-zijkant van de body. Erg mooi, want de kleur van het materiaal is hetzelfde als de rode kleur van Kali zelf. In daglicht zie je het dus (bijna) niet. Olga werd gek van mijn gelukzaligheid.

En ik denk dat ik een mooie tekst heb voor de zijkant van Kali. Nu denk ik dat al een paar keer, maar nu denk ik dat ik denk dat ik het zeker weet. Ik laat het nog even bezinken. En terwijl ik type komen er ook allemaal andere ideeen naar boven. Dus wie weet, is er een definitief idee die met enig schaven en overdenken ook echt op Kali komt. Moet ik het wel geplakt hebben voordat een ander definitief idee de kop op steekt.

[nggallery id=27]

Dit bericht is geplaatst in Kali met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *