Quali in de sneeuw (137290 km)

Het is af en toe ploeteren, de sneeuw op de weg zorgt voor extra trapwerk. Maar het geeft wel mooie plaatjes.

Vandaag viel het ploeteren wel mee. Het was kouder maar de sneeuw was goed behandeld met schuiver en zout, dus behoorlijk verdwenen. Dus de trage snelheden van dinsdag en woensdag met 20 tot 24 km/u, werden ingelost door 28-30. Een andere beperkende factor met dit weer is de ogen, die uitgedroogd aanvoelen als ik op mijn werk of thuis aankom. Nog een reden niet te snel te gaan.

km-tellertje heeft kuren in de kou. Dinsdag weigerde het dienst. Woensdag en vrijdag was er geen probleem. Dus de stand is onduidelijk (ook heb ik geen zin naar buiten te sjesen om te checken),  het zal wel.

De foto’s zeggen meer dan een paar woorden.

[nggallery id=35]

Dit bericht is geplaatst in Quest 1 met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *