Cyclevision 2010 zaterdag (km-stand 138522)

Vanochtend om 7:00 uur vertrokken met Quali. In 2 kilometer naar het Velodrome complex zoń 2 grote opstoppingen en 2 kleine tegengekomen. Wat ik gelukkig kon compenseren doordat ik niet op de pont hoefde te wachten.

Lekker gefietst en om 8:30 aangekomen bij het Velodrome. Spullen uitpakken, shirt en goodiebag in ontvangst nemen en op naar de 1 uurs race. En er stonden toch al heel wat mensen om aan te moedigen tijdens de race. Lekker gezellig en aan het eind lekker spectaculair met een snelle Ymte en een ontketende Daniel Fenn, die uiteindelijk een zeer snelle tijd neerzet.

’s Middags zelfs nog even tijd gehad rond te kijken bij de standjes. Het weer was duidelijk te mooi, dus heel weinig publiek en bezoekers in het Velodrome. Erg jammer, want veel leuks te zien, maar ook buiten was het rustig. Veel werk voor weinig mensen dus. Ik denk dat het weer invloed heeft gehad op de bezoekersaantallen.

De criteria waren leuk en de dames finale was spannend. Emmy, Ellen en nieuwkomer Baete, maakte er een heel mooi slot akkoord van waarbij Ellen uiteindelijk de overwinnaar werd. Bij de mannen was het vooral heel snel en spectaculair, maar Ymte was duidelijk de sterkste in het veld. Wel heel leuk om te zien hoe dicht de open fietsen bij elkaar zitten. Vele ronden zaten 11 racers in dezelfde ronde, wat een mooi peletonnetje en tactieken opleverde. Smullen geblazen.

Terugweg weer me geworsteld langs de opstoppingen maar veilig thuis.

2 filmpjes van ruwe kwaliteit geupload. Van het criterium.

De foto’s natuurlijk. Ik heb ook geprobeerd wat vrijwilligers in beeld te krijgen. En natuurlijk fietsen, in het bijzonder. Kijk en geniet zou ik zeggen. Dat heb ik ook gedaan.

Dit bericht is geplaatst in blog, CycleVision, Ligfiets met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

0 reacties op Cyclevision 2010 zaterdag (km-stand 138522)

 1. Bas schreef:

  Ow, ik hoef helemaal niet naar CV te gaan. Genoeg fotomateriaal al 🙂

 2. Pingback: Tweets die vermelden Cyclevision 2010 zaterdag (km-stand 138522) « fali.nl -- Topsy.com

 3. Wilfred Ketelaar schreef:

  Mijn Velox Incendia (zwarte Sinner Mango+ met vlammen) staat op foto 36 er weer mooi bij. Jammer dat ik er zelf niet bij kon zijn… druk druk druk.

 4. Fujin fietser schreef:

  hebben we elkaar weer gemist.

 5. Pingback: Voorbereiden voor Cyclevision | quest nummer 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *