140000 km

Dat is hem dan. De fiets heeft het gewoon gered, zonder noemenswaardige moeilijkheden. Nou ja, in mijn periode van rijden dan. Daarvoor is het ding van binnen flink verbouwd, waar ik de vruchten van pluk.

Heel bijzonder om met deze Quest te rijden. Nee, verkeerd om. Het is bijzonder om met een Quest te rijden en helemaal met eentje met zo’n bijzondere geschiedenis en zoveel kilometers. Ik weet dat het nu wat rustiger aan gaat dan in de jaren voor mij. Maar toch hoop ik over een paar jaar het berichtje 150000 te kunnen plaatsen.

Daarmee is Quest nummer 1 de tweede die de 140000 km grens passeert. Voor Quest 1 is natuurlijk Quest 97 van ene Blacky, die inmiddels de 170000 km nadert. Hetgeen helemaal een prestatie is aangezien hij dit in 6,5 jaar verreden heeft, terwijl Q1 er wel 4 jaar langer over gedaan heeft.

Dit bericht is geplaatst in Quest 1 met de tags , , , . Bookmark de permalink.

0 reacties op 140000 km

 1. Quesjer schreef:

  Hoi Hans,

  Ik weet dat er in ieder geval een Leitra rijdt/reed, bij de Ligfietswinkel te Amsterdam, en ook verkoopt De Liggende Hollander de Leiba Xtream. Verder verkoopt Optima tegenwoordig ook een type Velomobiel, (even de naam kwijt, uit Australie)
  Verder vermoed ik dat de helft van de Alleweders inmiddels wel naar het buitenland zijn gegaan. En ik heb ooit nog een houten M5-Kalisvaart uit plm. 1985 bezeten, welke naar het schijnt nu in Friesland schijnt te huizen (Als ie nog rijdt)

  Groet van Quesjer

  • lighans schreef:

   Ik neem aan dat je de Rotovelo bedoeld? Grappig dat Optima die opneemt in zijn programma. Zie http://rotovelo.blogspot.com/ voor een rijdende versie en die heb ik nog niet in Nederland gezien. Dus moet ik nog een keer 1 leitra, 1 Leiba erbij tellen. Van de rest heb ik geen concrete getallen dus laat ik maar even. Bedankt voor je aanvullingen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *