Voorbereiden voor Cyclevision

Al maanden gaat er een onrust door mij heen, toen ik wist dat ik een weekend naar Flevonice zou gaan om daar Cyclevision te vieren.

Het werd nog onrustiger in mijn hoofd met de gedachte dat ik er heen zou fietsen met tent en spulletjes. Daar hebben mijn knieën een stokje voor gestoken. Beter gezegd, de steunzolen die de knieën moesten ontlasten hadden een averechtse werking. Vandaag zijn ze weliswaar bijgeslepen, maar dat is te laat om goed pijn vrij 160 km in een weekend te kunnen fietsen, zonder dat ik daar weken de gevolgen van zie. Daarnaast is mijn persoonlijke energie er niet toereikend voor. Dus de auto…. zucht.

Maar wel erg veel zin in. Mag weer lekker speakeren bij de wedstrijden en ik zal via mijn smartphone en twitter de wereld mee laten genieten. De hashtag voor Cyclevision dit jaar is #cv11. En aangezien me het een leuk idee lijkt om te kijken of het dit jaar “trending” kunnen krijgen gaan we deze natuurlijk heel erg veel gebruiken. 😉

En als je nu al wilt weten hoe gezellig het zal zijn, kun je kijken op de foto’s van vorig jaar. Ik zal proberen om foto’s van dit jaar snel te plaatsen. Misschien wel op het evenement zelf, via netbook en smartphone. Ook zal ik de velomobiel makers eens uithoren over het aantal in nederland verkochte velomobielen. Dan kan ik mijn telwerk beter maken. Ach ach, wat zijn we er druk mee.

Dit bericht is geplaatst in blog, CycleVision, Ligfiets met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

0 reacties op Voorbereiden voor Cyclevision

  1. XL-Network schreef:

    Ik ga ook heen (wel met de auto helaas) en zal me als vrijwilliger inzetten. Ook geef ik samen met Anton Luijtink 3 workshops over fietsonderhoud etc. Daarnaast zal ik zaterdagavond iets over ROAM (Roll over America) gaan vertellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *