Middagje recorddag In Omnisport Apeldoorn

Zondag mocht ik even op stap. Ik had al bedacht om naar het recordweekend te gaan. Fototoestel, boterhammetjes en drinken en goede moed mee en de auto in om de anderhalf uur te overbruggen tussen Zaandam en Apeldoorn. Mijn broer kwam later. En daar aangekomen wat gekwebbeld met Niels, Gertjan en Bastiaan, braaf op de tas van Wim gelet, gepraat met Ellen en Rob, Marten en vele anderen die ik minder goed (her)ken.

Niels is nog een jaar langer recordhouder, wat toch wat zegt over zijn prestatie 2 jaar geleden. Gelukkig iets langer kunnen blijven en prompt worden er 2 ligfietswereldrecords gereden. Zo komen de ligfiets records van deze amateurs steeds dichter bij de UCI records van de pro’s.

Wat over blijft zijn de foto’s. Ik heb ook van de mensen rondom het evenement een foto proberen te maken, al werd mijn aandacht ook snel naar de geile gave fietsen afgeleid.

Dit bericht is geplaatst in Ligfiets met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

0 reacties op Middagje recorddag In Omnisport Apeldoorn

 1. Rob schreef:

  Dank voor de reactie “Mooiste fiets van de dag”. Tijdens het uittekenen van het ontwerp heb ik behoorlijk zitten zweten en misschien zelfs af en toe niet zulke fatsoenlijke woorden gedacht …
  Nu de fiets af is weet ik dat het allemaal de moeite waard was 😉

  Fotootje van de pershardware laat mijn mondhoeken omhoog krullen. Als fanatiek PC gebruiker heb ik de hele dag zitten Appelen. Heerlijk, gooi je al die grafische zooi weg dan lijkt het net linux 🙂

  • lighans schreef:

   Leuk die reactie. Het is ook echt zo. Ik zag trekjes van de duitse troytec, maar die is veel hoekiger en minder extreem.

   Een aanwinst in de extreem bikes en ook nog eens meteen een wereldrecord bij de eerste wedstrijd! Gefeliciteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *