12 volt lader op de accu.

image

Nog zo’n snel gemaakt dingetje, die je leven leuker maakt.

Stephan had geholpen met een ander projectje. En hij had nog een autolader liggen. Lang leve Heron auto’s. Nu is een kleine suggestie al voldoende om Stephan de soldeerbout te laten pakken. Dus toen ik zei over de accuduur van mobiel met gps aan, werden de 2 draadjes met klemmetjes aan de polen van de lader gesoldeerd. Met wat extra tape er omheen gaat het geen kant op.

Aldus getest over 60 km met muziek en gps. En de accu werd meer opgeladen dan verbruikt. Geweldig dus. Alleen jammer dat ik een extra accu mee sjouw. Maar ach, die 2,5 kilo op 130 kilo totaal gewicht.

Dit bericht is geplaatst in Quest 1 met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *