Oliebollentocht 2011

Ik heb me heus voorbereid.

2 accu’s opgeladen. Eentje voor de mobiel met de gpx route er op. Eentje voor de verlichting van de fiets. Mijn knieën maken het geheel spannend, maar ik denk nu een houding gevonden te hebben die knievriendelijk is. Daarover een andere keer meer.

Voor het achterwiel een reserve set biba en buba. Die heb ik standaard ook voor de voorwielen in de fiets zitten. Misschien doe ik zelfs wel wieldoekjes op de voorwielen, voor het mooie.

Ik heb nagedacht over de spullen die ik meeneem. Zoals de kleren, een dikke loopbroek, thermoshirt met lange mouwen, fiets shirt en colletje en muts. En een pet met licht als het nodig is. Ook nog extra kleren en een fleece mocht ik koud worden door het wachten. Ook eten en drinken natuurlijk. Zullen wel krentenbollen, bananen en sap worden.

Extra bijzonder is het voor mij, dat mijn broer viavia een velomobiel.nl geregeld heeft, zodat hij de tocht mee kan rijden.

Man, wat had ik er zin in. En wat is er dan leuk om met vele te rijden. Wat is het leuk om mensen spreken die hetzelfde leuk vinden als jij. Wat is het leuk om spullen te kijken die je kan kopen en te praten over waarom je het niet koopt. 😉 Wat is het leuk om ervaringen en handigheden uit te wisselen en te tonen. En persoonlijk ben ik heel erg blij dat ik de 95 km zonder noemenswaardige pijn aan de knieën heb kunnen rijden. De laatste 5 (van in totaal honderd) waren duidelijk iets te veel. Maar ach. Whatever.

En hier dan de foto’s. Het was ronduit top.

Dit bericht is geplaatst in Ligfiets, Quest 1 met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

0 reacties op Oliebollentocht 2011

  1. Hans, leuk om je te hebben “ontmoet” in die fraaie doorleefde Quest! En leuk, man, je foto’s!

    groet Klaas

  2. Tim Rijken schreef:

    Ahhhh, mijn hondje ook op de foto; Torro de velonaut K9 ;-))

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *