Cyclevision 2012

Het jaarlijkse ligfiets feestje is deze keer in de buurt van Lelystad. Een mooi stukje rijden met Stephan op zijn Lara en ik in Quest 1. Of dat samenvalt hangt af of Stephan zijn werk kan verplaatsen.

En dan ook nog een nachtje slapen naast het circuit. De tent, matje, slaapzak past gemakkelijk in de quest en het matje en slaapzak van Stephan in twee bananentassen. De triviale dingen als camera, kleding, eten, etc zal vast een plaatsje vinden. Uitdaging is de slappe spatbord van Quest 1. Deze deukt in en dan loopt de dikke F-lite aan. Misschien toch een Kojak monteren voor dat weekend?

Zaandam – Lelystad kan over de dijk van Enkhuizen naar Lelystad of onderlangs via Amsterdam. Beide hebben voor- en nadelen. Het leukste lijkt me via de dijk. Maar iets langer. (89 tegen 72 km, volgens de routeplanner van de fietsersbond)

En ik mag weer roeptoeteren, als speaker. Weest gewaarschuwd. Dat wordt een dolle boel met de Engelse Sheri.

Dit bericht zal ik updaten. Misschien in het weekend al. Anders daarna.

Hier alvast de foto’s van vorig jaar.

Dit bericht is geplaatst in blog, CycleVision, Ligfiets met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *