Echt groene fiets (km-stand: 145495 km)

Dat je met fietsen milieuvriendelijker naar je werk gaat dan met een auto, mag duidelijk zijn. Dat het ook nog goed is voor je lijf is ook logisch. Af en toe doet de natuur een duit in mijn biologisch positieve zakje, doordat het zich laat vervoeren. Slakken, lieveheersbeestjes, muggen of spinen zijn regelmatige gasten en rijden mee. Maar deze had ik nog niet meegemaakt. Een plantje. En dan de plaats. Onder de zitting, naast de accu, tussen de draden. Je hebt het maar zwaar als plantje in een velomobiel. Ben benieuwd of ik zie wat het voor plantje is, voordat de kou definitief intreedt. Ik houd jullie natuurlijk op de hoogte.

comment van questeen.wordpress.com:

Dit bericht is geplaatst in Quest 1 met de tags , , , . Bookmark de permalink.

0 reacties op Echt groene fiets (km-stand: 145495 km)

  1. Marloes schreef:

    Deze fiets heeft bij de vorige eigenaar al heel wat bijzondere vrachtjes vervoerd, maar ik geloof dat een net gekiemd plantje wel het mooiste is tot nu toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *