Mini Oliebollentocht Noord Holland 2021

De OBT ging niet door vanwege de Coronamaatregelen. Kom ik lekker op tijd mee, een paar uur na de start. Hopelijk stond er niemand te wachten. Op ligfiets.net was het wel aangepast.

Maar het heeft wellicht wel een nieuwe toerclub opgeleverd. Wordt vervolgd dus.

 

 

Omdat OBT niet doorgaat zijn er allemaal leuke initiatieven ontstaan om toch rond die tijd in kleinere groepen een rondje te rijden. Ik vond het zelf jammer dat Roermond voor mij niet een afstand was die ik kon befietsen of berijden, dus werd daar enthousiast van.

Aldus heb ik de Mini OBT NH gestart als evenement in de agenda van ligfiets.net.

Ik ben nog niet zo gewend dat mensen zich ook gaan inschrijven. Lijstje wordt steeds langer en dat is echt heel leuk om te zien.

Nog leuker wordt het als door Dennis wordt aangeboden om oliebollen en soep te regelen. Gert gaat voor een mooie route langs het huis van Dennis en met begin en eindpunt die ik dan weer uitgekozen had. Als de route klaar is, zet ik hier de gpx en een fotootje.

Zo wordt het een lekker los, maar wel overzichtelijke organisatie.

En na de tocht zal ik hier de noodzakelijke foto’s plaatsen.

Zin in.

Dit bericht is geplaatst in blog, Ligfiets, Q327, Quest 1 met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *