Kali crank steviger in elkaar (6705 km)

Even een kort bericht over een fijne samenwerking met Stephan. Ik ging naar hem toe om mijn zelf gebouwde crankenknijper te showen. Vaak kan hij er iets aan toe voegen of verbeteren dat ik over het hoofd heb gezien. Dit keer een goedkeurende grom.

Een half uur later was mijn trapstel er af gehaald en de trapasknijper gebruikt om de persas in elkaar te duwen. Dit is erg gaaf omdat ik al een tijd met flinke speling rijd. Dat lijkt opgelost al zit er gewoon nog wat frame speling in.

Andere nieuws: Bij het bekijken en meten van de trapas kwam ik erachter dat mijn rechter trapper flinke speling vertoont. Dus een paar dagen geleden nieuwe “Cordo” ATB spd pedalen gekocht ad 40 euro. Niet veel geld vind ik voor een stel spdtjes. Deze zijn er ook opgezet en dat lijkt ook wat meer stabiliteit in de voortrein te geven. Kijken hoe dat rijd. Dinsdag mag ik weer naar school rijden van mezelf. Kijk er echt naar uit.

Dit bericht is geplaatst in Kali met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *