Trapas zit weer los (6806 km)

Zoals gelezen in de titel. Rechts blijft wel zitten, maar links is binnen 100 km losgelaten. Op de mailinglijst van Frank Cornelese de tip om met Epoxyhars vast te zetten. Misschien komen er nog andere tips, maar ik ga waarschijnlijk op zoek naar dit goedje.

Feit is dat we (Stephan en ik) nu met het euvel bezig zijn en het gaan pakken. Dus er is geen ontsnappen aan voor de trapas, hij zal vast komen.

Toch vreemd dat je niet een soort inschuif trapassen hebt, waar je een soort kokertje hebt die in de oude (versleten) trapas schuift. Daaraan zou je een standaard (35 of 38) of iets kleiner diameter (33 mm) schroeftrapas kunnen bevestigen. Nou, mocht iemand dit een goed idee vinden mag hij/zij dit vrijelijk overnemen op voorwaarde dat ik een paar van die trapasjes opgestuurd krijg. 😉

Dit bericht is geplaatst in Kali met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *