Omnisport ligfiets record races

Foto’s die ik gemaakt heb tijdens de race:

Veel verwijderd omdat mijn Lumix fz28 niet met het licht in het omnisport om kon gaan.

De foto’s zijn genomen in de eerste bocht na de stat en ik kon dan mooi de matadoren die de baan betreden op de chip zetten. De sfeer was gemoedelijk, al had ik meer kijkers verwacht. Ook de hoeveelheid kijkers voor de racefietsers viel me wat tegen. Terwijl Theo Bos hemzelf toch echt mee deed. Al zag het er naar uit dat het een trainingsdag was (die hij uiterst serieus invulde, dat wel).

De verreden records kunnen via ligfiets.net of wisil achterhaald worden. Het zijn er veel!!

[nggallery id=26]

Dit bericht is geplaatst in Ligfiets met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

0 reacties op Omnisport ligfiets record races

  1. Kees Tadema schreef:

    Wat leuk, ik heb ChristenUnie fietsers getwitterd naar deze foto

  2. Pingback: Twitted by ligfiets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *