Klusje aan dekkie (137655 km)

Met oersterk draad (Guterman M782, zwart) en een stevige naald het mangatafdekdingetje (dekkie dus) beetje bijgewerkt. Er zat een scheurtje in en de rand begon te rafelen. Daarnaast een extra klittenbandje toegevoegd voor het klepje die het hoofdgat afsluit. Daardoor blijft deze ook met wind vastzitten. Nu al een paar keer eraf gewaaid. Maar na bevestiging van dit extra klittenbandje is er geen afwaaien meer aan.

Kortom een klein avondje werken met een strak resultaat.

De andere 2 foto’s waren op nav een vraag van haayman op de mailinglijst. Blijkbaar is er nergens op internet een foto te vinden van de kettingloop van een 20 inch Quest. Dat vond ik zo vreemd dat ik de camera gepakt heb en naar buiten ben gelopen. Hopelijk heeft hij er baat bij.

[nggallery id=40]

Dit bericht is geplaatst in Quest 1 met de tags , , , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *