Velodrome wedstrijden 2011

Met de jongens naar de indoor ligfietswedstrijden in Amsterdam geweest. Wij zorgden voor het meeste lawaai met ons muziekinstrumenten. Vooral de toeter en de fluit zorgden voor veel herrie. Ik hoop dat het gewaardeerd werd. 😉

De wedstrijden zelf waren spectaculair om te zien. In de bocht lijken ze wel plat door de bochten te gaan. En Jan in de mooie carbon quest met zwarte streep reed op 50 cm van de boarding. En dat is echt schrikken. Leuk ook om twitteraars en/of andere bekende weer eens te spreken. Een aanrader!!

Verder komen er nog filmpjes, maar die moet ik nog kuizen. Als ik daar geen zin in mocht hebben knal ik ze blind op youtube.

Dit bericht is geplaatst in Ligfiets met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *