9000 km

Mooi getal.

Voornemens binnen de komende 1000 km.
-Mijn remmen schoon te maken.
-Een extra lamp aanschaffen (misschien een hoofdlamp of een lampje bij mijn linkerspiegel)
-Ringetje van de achteras goed vastmaken. En ja ik heb een voornemen deze te gaan repareren. Maar ik houd nog even voor me hoe en vertel het pas als het gelukt is. Wat een ontzettend spannende cliffhanger is dit toch weer.

Verder kenmerken de afgelopen 1000 km fiets gewijs als nogal saai. Het ding doet het.
Nou ja. Het ringetje is natuurlijk van de acheras af gegleden. En ik heb een keer de ketting verkeerd terug gezet op de fiets, door het aanspanwieltje op de trekkende ketting te zetten. En dat had 2 effecten. Het reed zwaarder (en geen idee hebben waarom) en de ketting trilde er razendsnel weer vanaf.

Op naar de 10.000 km . En op naar de 150.000 km voor de fiets, al zal dat nog ongeveer een jaar duren. En dat lijk me meteen een geweldig voornemen voor het komende jaar. Na dit voornemen aan @nvhpv vertelt te hebben, kwam @schemerwoude met het idee van de korte cranks (die ik notabene gewoon thuis heb liggen). Hij had daarvoor last van pijn aan binnenkant knieeen (klassieker zou ik zeggen) en onderkant knie. En dat zit dicht in de buurt van mijn klachten. Dus dat gaan we proberen. Dat had ik in de kerstvakantie willen regelen, echter waar zijn die krengen??

Dit bericht is geplaatst in Quest 1 met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *