OSMAND gpx route volgen

Tijdens de tochtjes van de Waterlandse Liggers maakt Gert van te voren een GPX. Deze staan op deze site en worden door de meeliggende fietsers naar hun GPS apparaatje geplupt. Nu heb ik niet zo’n ding, maar wel een Android telefoon en mijn favoriete routeplanner OSMAND. Nu heb ik vast twee linkerhersenhelften, want het lukte mij niet om een gpx bestand te kunnen gebruiken als route.

Maar ik ben er eens voor gaan zitten en ik denk dat ik het voor elkaar heb. De screenshots van mijn mobiel heb ik hieronder geplaatst. In de beschrijving vertel ik waar je op moet drukken.

Maar ja, zul je zien dat er een update is….

Oh ja, zorg dat je vorige route is verwijderd, anders heb je een hoop streepjes waar je niet meer van kan zien welke je moet gebruiken.

Dit bericht is geplaatst in blog, Ligfiets met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *