Waterlandse liggers 21 mei 2022

Deze keer gaan we wel naar Monnikendam, denken we.

GPX bestand: DWL 21-05-22 3.gpx

Deze keer alleen mijn foto’s en de link naar filmpje van Gert.

Ik deed zelf niet mee door ziekte en een gebroken sleutelbeen. Dus hieronder alleen de foto’s die ik maakte bij de start bij ons huis. En helaas was ik meer geïnteresseerd in de fiets van Bert, dan de andere deelnemers. 😉 Misschien komen er nog foto’s, dan zal ik ze hierbij plaatsen.

Wel leuk om te zien dat de deelnemers letterlijk uit heel Noord Holland komen. Van Wieringerwerf (George), tot onder Amstelveen (Elly en Jules, Mark), of Heemstede (Ida). En jammer dat ik Ida niet langer heb gesproken. Toch een icoon wat betreft fietspromotie.

Ook leuk om te zien dat Mick nu een paar techneuten had die wel de juiste interesse konden tonen voor zijn veranderingen in zijn fiets. Ik denk dat hij ongetwijfeld tips en/of goedkeuring gekregen heeft van Piet.

Het spiegeltje van Mark op zijn DF is wonderschoon. Die kun je bestellen in Duitsland of het 3D exemplaar downloaden en zelf 3d printen. Ik heb ze nog niet kunnen vinden. In mijn ogen zou het erg mooi staan op mijn fiets.

toen de meute terug kwam waren ze tevreden. En dan zijn Gert en ik het ook.

Volgende keer is 18 juni 2022.

Dit bericht is geplaatst in Ligfiets, Waterlandse liggers. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Waterlandse liggers 21 mei 2022

  1. Pingback: OSMAND gpx route volgen | Recumbinati

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *